Catering service

Sinds meer dan 20 jaar biedt de slagerij Dubois ook een traiteurdienst op maat aan, gespecialiseerd in alle soorten gegrild vlees

Het traditionele varken aan het spit 

vergezeld van rauwe groenten (salade/tomaten/wortelen/koude pasta/gebakken aardappelen/vinaigrette/koude sauzen en brood

  • Van 30 tot 50 personen 16€
  • Van 50 tot 100 personen 15€
  • Van 100 tot … mensen 14€

Mogelijkheid van warme groenten in folie

Mogelijkheid van warme sauzen

3, 4 of 5 vleesformules: 

Gemarineerd spek/gemarineerde varkensribbetjes/worstjes/merguez/ribs/ brochettes gevogelte/ brochettes rundvlees/brochettes varkensvlees/sneetjes rauwe ham/witte of zwarte pens/kippenboutjes/lamskoteletjes/steak (meerprijs per kg)/steak van vis (meerprijs +3€)

Vergezeld van rauwkost (salade/tomaten/wortelen/koude pasta/geoogste aardappelen/vinaigrette/koude sauzen) en brood

  • Formule 3 vleesstukken: van 14€ tot 16€ afhankelijk van het aantal personen
  • Formule 4 vleesstukken: van 15€ tot 17€ afhankelijk van het aantal personen
  • Formule 5 vleesstukken: van 16€ tot 18€ afhankelijk van het aantal personen

Zakouskis:

  • “Flèche indienne”
  • Mini pensbrochette
  • Ananasscampi
  • Mini kip drumstick
  • Pruimen met spek
  • Mini gemarineerde ribbetjes
  • Mini merguez

Prijs: 1,5€/stuk (scampis 2€)

Koud buffet:

Een ruime keuze aan huisgemaakte vleeswaren: geroosterd varkensvlees in een pestokorstje/rosbief/ witte en zwarte pens/ patés/gekookte ham/Ardense ham/droge worstjes/ coppa/Amerikaanse filet/kipfilet.

Alles vergezeld van rauwkost: seizoenssalade type mesclun/tomaat/wortelen/pastasalade/koude sauzen/brood en boter. 16€/persoon.

Supplementen :

  • Huisbereide ganzenlever en zijn gekonfijte briochebrood + 4€/personen 
  • Gerookte zalm, tomaat met garnalen, scampibrochette +6€/personen

Charcuterie en/of kaasplankjes:

Gemengde charcuterie & huisgemaakte gepekelde vleeswaren:

  • 250gr/pers. 7,5€
  • 300gr/persoon 8,5€

Mix van huisgemaakte kazen uit de streek:

  • 250gr/pers. 7,5€
  • 300gr/pers. 8,5€

Burger bar &/of pita varken:

200 gram puur rundvlees

Vergezeld van zijn rauwkostbuffet: spek, sla, rucola, tomaten, augurken, gebakken uitjes, rode uien, cheddar, koude sauzen, warme barbecuesauzen

Minimum 50 hamburgers 9€/persoon

Pierrade / fondue / raclette schotels:

Assortiment van verschillende soorten vlees: kipfilet/ rund entrecotes/ kalf / lam / eendenborst / chipolata / witte pens of bloedworst / varkenskotelet

350gr / persoon 9,5